VRATA

      Estetika sa prozorskih profila je preneta i na vrata, tako da ona takodje imaju iznutra dvostepeni prelaz sa krila na lajsnu od 45° sa mekanim linijama (soft-line) a spolja profilisan detalj krila.
      Ulazna vrata, kao deo koji stolarije koji se najviše koristi i haba, izrađujemo od masivnih Teraplast petokomornih krila krila debljine spoljnih zidova od 3 - 3,2 mm koja se posebno ojačavaju aluminijumskiom kutijom 40x40 mm, a u štoku se koriste čelična ojačanje debljine zida 3 mm. Gazište praga (prag) je od alumijumskog profila sa termičkim prekidom.
     

 

Presek

    Za nošenje krila se koriste ROTOV-e masivne šarke sa mogućnošću podešavanja po vertikali, horizontali kao i za jače - slabije zaptivanje. Nosivost ovih šarki je 120 kg svaka, njen polietilenski ležaj čini otvaranje vrata veoma lako i bešumno. Sama šarka je direktno prilvršćena masivnim vijcima kako u aluminijumsko ojačanje krila, tako i u čelično ojačanje štoka.

 

Sarka
   Zatvaranje je rešeno po celoj visini krila tako da osim centralnog mesta zatvaranja ima još 2 zabravna mesta (ispod i iznad brave). Time se postiže idealna zaptivenost i u ćoškovima vrata. Čeona širina sa spoljne strane od 8 cm, a unutra od 12 cm, omogućava montiranje i širih a time i najluksuznijih kvaka za vrata.
Kvaka


PANELI


     Ispuna vrata može biti u bilo kojoj vrsti stakla, ravnog panela ili sa reljefnim ukrasnim panelima. Koristimo PVC panele renomiranog Engleskog proizvođača GBW (www.gbwuk.com) koji su proizvedeni u jedinstvenoj vakum tehnologiji. Ona obezbeđuje jednako istezanje materijala kod izvlačenja što sprečava stvaranja tankih zona od kojih vremenom počinju neke pukotine, tako da proizvđač GBW, ponosno daje 10 godina garancije na svoje proizvode. Velika ponuda od preko 1500 različitih varijanti će zadovoljiti i najrazličitije ukuse.

Designed & developed by phantom
Copyright © 2003 by phantom
All rights reserved.