Firma

       Preduzeće NEO-FRAME je osnovano 1997. godine sa glavnom delatnošću proizvodnja gradjevinske PVC stolarije sa 100% privatnog kapitala. Firma je započela proizvodnju linijom mašina firme Actual - Austrija i Pertici - Italija sa proizvodnim kapacitetom od 10-15 prozora na dan u poslovnom prostoru od 380 m2. Kasnije su nabavljane i druge mašine koje doprinose kvalitetu stolarije i povećavaju kapacitet proizvodnje tako da proizvodni kapacitet danas iznosi 20-30 prozora na dan, a od decembra 2002 godine preselili smo se u prostor od 1200 m2. Firma je smeštena na samo 150 metara od magistralne saobraćajnice Beograd-Vršac a samo 16 km od medjunarodnih auto-puteva kroz Beograd.
       Stolariju proizvodimo u standardnim dimenzijama i većinom u beloj boji ali i prema posebnim zahtevima kupaca u nestandardnim dimenzijama, nestandardnim oblicima i raznim varijantama laminacije. Uz same prozore nudimo spoljne pvc okapnice i unutrašnje pvc podprozorske daske, kao i sve vrste zastora na prozorima: žaluzine, roletne, komarnike, venecijanere.
       Pored same proizvodnje stolarije kupcima nudimo kompletnu uslugu: konsultacija, merenje, prevoz, demontaža postojeće stolarije, montažu naše stolarije kao i servisiranje u garantnom i vangarantom roku.


Designed & developed by phantom
Copyright © 2003 by phantom
All rights reserved.